Kurs og Konferanse

Arranger konferanser, kurs og selskap hos Oppdal Turisthotell

Fasiliteter for bedrifter og private

Oppdal Turisthotell har et bredt spekter av fasiliteter, og vi hjelper både bedrifter og privatpersoner som trenger møterom, konferanselokaler eller historiske omgivelser til konfirmasjon eller bryllup. Du får også profesjonell hjelp til servering, overnatting og annet du kan ha behov for i forbindelse med ditt arrangement.

For de som reiser med familie, har vi en romslig hage komplett med lekeapparater, og vi er glade for å kunngjøre nyåpningen av vår badstue og lekerom, skreddersydd for å imøtekomme behovene til barnefamilier. Vi ser frem til å ønske alle som søker avslapning velkommen til vårt hotell.

Kurs og konferanser

Oppdal Turisthotell tilbyr flotte fasiliteter for kurs og konferanser. Konferansesalen i underetasjen kan romme opptil 120 personer i et stort og fint konferanserom. I tillegg har vi et konferansesenter i toppetasjen, med et større konferanserom som rommer omtrent 60 personer, samt flere grupperom utstyrt med skjermer. 

Konferansesalen egner seg like godt til møter og konferanser, som til private arrangementer som bryllup eller konfirmasjon.

Kontakt oss for tilbud,

Møter

Vi legger til rette for effektive og inspirerende møter ved Oppdal Turisthotell. Vi har møterom som egner seg for små og mellomstore grupper. Møterommene er utstyrt med lerret og projektor og vi sørger selvfølgelig for at alt det du trenger av utstyr er på plass før møtestart. Vi hjelper deg gjerne med å finne et møtelokale som passer for dere.

Selskap

For spesielle anledninger som selskap og feiringer, gir Oppdal Turisthotell den perfekte rammen. Med våre elegante selskapslokaler kombinert med førsteklasses mat og service, sikrer at ditt arrangement blir minneverdig for alle gjestene.

Skal du arrangere konferanse, møte eller selskap?

La oss Oppdal Turisthotell stå for lokalene. Ta kontakt for mer informasjon og bestilling.

Kontakt oss