Overnatting

Bo komfortabelt ved Oppdal Turisthotell

Få et flott opphold

Enten du planlegger en romantisk helg med din kjære, en spennende gruppereise eller en aktiv ferie med hele familien, er Oppdal Turisthotell det ideelle stedet for deg. Vi ønsker både små og store reisefølger hjertelig velkommen.

Våre rom

Oppdal Turisthotell har flere ulike romtyper, inkludert rom fra den historiske delen av hotellet, som har en rik arv fra 1924. Disse rommene inkluderer også to større rom med separate soveområder. Vi tilbyr totalt 75 rom av ulike størrelser, inkludert rom som er perfekte for barnefamilier. Vi har også et moderne tilbygg med familierom, handicap-tilpassede rom og dobbeltrom. De fleste av våre rom gir deg en fantastisk utsikt mot Oppdalsfjellene, og noen av dem har egne verandaer eller markterrasser.

Familierom med hageutsikt

Familierom

Våre romslige familierom ligger i underetasjen og åpner seg direkte mot en sjarmerende veranda eller hage, hvor du kan parkere bilen din rett utenfor døren. Uteområdet, komplett med komfortable stoler, er det perfekte stedet for avslapning mens barna utforsker omgivelsene.

Hvert rom er utstyrt med en behagelig dobbeltseng, en praktisk sofaseng for ekstra gjester, TV, en arbeidspult for når du må koble deg på, og et velutstyrt bad for din komfort.

Moderne dobbeltrom i ny del av hotellet

Dobbeltrom

Kjenn på følelsen av moderne komfort i våre dobbeltrom i hotellets nydel. Disse rommene byr på en dobbeltseng, arbeidspult, TV, og et privat bad, samt tilgang til din egen veranda hvor du kan nyte morgenkaffen med utsikt.

Sjarmerende dobbeltrom i gammel del

Dobbeltrom

Våre dobbeltrom i hotellets historiske del oser av karakter og sjarm. Med variert størrelse og innredning, inkluderer noen rom to enkeltsenger eller en dobbeltseng, noen med badekar og ørelappstoler for ekstra komfort. Alle rommene har TV, pult, og bad - størrelsen varierer. La deg fortrylle av den innbydende gamle stilen og utsikten som endrer seg med rommets plassering.

Moderne enkeltrom i ny del av hotellet

Enkeltrom

Opplev essensen av moderne bekvemmelighet i våre enkeltrom i hotellets nye fløy. Disse rommene er utstyrt med en komfortabel enkeltseng, arbeidspult, TV og et privat bad. Nytt den ekstra friheten med tilgang til din egen veranda, perfekt for å slappe av med en bok eller nyte morgenkaffen mens du tar inn utsikten.

Sjarmerende enkeltrom i gammel del

Enkeltrom

Våre enkeltrom i hotellets historiske del er fylt med unik karakter og sjarm. Disse rommene har en koselig enkeltseng, og utvalgte rom kan inkludere spesielle elementer som badekar og komfortable ørelappstoler for økt komfort. Med fasiliteter som TV, skrivebord og bad, tilbyr hvert rom en unik layout og innredningsstil. La deg forføre av et sjarmerende rom i hotellets historiske del, med unik utsikt som endrer seg avhengig av rommets plassering.

Connection-rom for familievennlige opphold

Connection rom

Våre Connection-rom, med en dør mellom to dobbeltrom, er perfekte for familier som ønsker litt ekstra plass. Disse rommene kombinerer privatliv og fellesskap med dobbeltsenger, pult/ørelappstoler, TV, og egne bad i hvert rom – ideelt for familier med større barn eller grupper som ønsker å holde seg nær.

Praktisk plassering

Start dagen din riktig med en deilige frokost, servert til våre gjester hver morgen. Alle rom er utstyrt med gratis WiFi, eget bad og dusj, og gir deg den komforten du trenger under oppholdet. Med gratis parkering på egen eiendom, er det enkelt å komme hit med bil, og med Oppdal stasjon rett utenfor døren, er det også praktisk å reise hit med tog eller buss.

Ønsker du å bestille overnatting?

Ta kontakt for mer informasjon eller bestill via vårt bookingsystem. Vi ser frem til å høre fra deg. 

Kontakt oss